Du er altid velkommen til at kontakte os:

Tlf: 30 20 00 50

07:00 – 23:00 alle ugens dage.

Demens

Ingen kan forudse fremtiden. Men man ved, at der bliver flere og flere ældre i fremtiden. Den andel, der er over 80 år, bliver større og større. Det viser fremskrivninger af befolkningstallene fra Danmarks statistik. Vi ved også, at jo ældre man bliver, jo større er risikoen for at få en demenssygdom.

Holdningen til mennesker, der har brug for omsorg, har ændret sig i dag. I dag er ordene selvbestemmelse, værdighed og livskvalitet.

Hos Dansk Omsorgspleje har vi en praktisk guide til, hvordan man som personale kan synliggøre disse nøgleord i forhold til borgere med demens.

Ledelsen i Dansk Omsorgspleje har demensfaglig indsigt, sætter retning og viser vejen for, hvordan medarbejderne kan arbejde ud for en personcentreret tilgang i relation til borgere med demens og deres pårørende.

Derudover er der mulighed for samtale med vores uvildig og loyale demenskonsulent, støttende samtale til pårørende, vejledning til ægtefælle, bisidder mm. til en meget attraktiv pris.

Med demens pleje hos os, kan du som pårørende også få aflastning nogle timer dagligt eller ugentligt. Vi kan også træde til, hvis den ene ønsker at tage på ferie eller til en komsammen med venner alene.