Har du lyst til at arbejde med et håndværk, der kaldes ”at arbejde med mennesker”?

Lad mig præsentere mig, Jeg hedder Milad og er plejedirektør i Dansk Omsorgspleje ApS. Du bliver en del af et unikt hold, hvor du vil opleve at arbejde med egen forståelse, social intelligens, kommunikationsevner og samarbejdsevner med afsæt i at få tingene til at lykkedes på en måde, hvor både du og borgeren er tilfredse. I Dansk Omsorgspleje er dine kompetencer ikke blot et papir, som vises frem under en jobsamtale. De foldes ud i praksis.
Kan du sige ja til ovenstående, så læs videre. Dansk Omsorgspleje er et privat hjemmehjælpsfirma, der er godkendt som leverandør af personlig pleje og praktisk hjælp i Gribskov kommune. Alle ansatte i Dansk Omsorgspleje er håndplukket og nøje udvalgt fordi de elsker at arbejde med mennesker og har faglig stolthed. Har du uddannelse som SSA, SSH, sygehjælper, eller overvejer at tage en sundhedsfaglig uddannelse, så er det måske dig der skal være en del af vores unikke hold i Dansk Omsorgspleje. Har du speciale/interesse, eller ønske om speciale/interesse, i et eller flere af følgende

Områder:

Ja, så må du overveje at sende mig en ansøgning. Vi er meget fleksible. Det betyder bl.a. at du har mulighed for at have indflydelse på dine vagter i et 8 ugers rul. Der vil være også være mulighed for fast dag el. aftenvagt, samt ekstravagter både i aften- og i dagvagter under kollegers ferie og sygdom.

Personalegoder:

Du vil opleve jeg udøver tæt på og nær ved ledelse, hvor mine forventninger til dig er, nysgerrighed, positivitet, lyst til udvikling, og faglig stolthed. Jeg ved at sammen er vi bedst.
Om du er erfaren eller nyuddannet eller lige ved at være færdig med uddannelse, ja så kan du få mig som din leder og blive en del af Dansk Omsorgspleje. Timeantal efter aftale. Løn og ansættelse vil være i henhold til gældende overenskomst + ekstra tillæg. Vi gør opmærksom på, at der forud for ansættelse skal afleveres straffeattest. Yderligere oplysninger om stillingen, kan indhentes ved henvendelse til: Plejedirektør Milad Tlf.: 30144048 mail: [email protected] Vi ansætter løbende, så tøv ikke med at sende en ansøgning.