Om Dansk Omsorgspleje

Gratis Privat Hjemmepleje i Gribskov kommune

Dansk Omsorgspleje er et hjemmehjælpsfirma, som er godkendt til at give personlig hjælp, praktisk hjælp, delegeret sygepleje, og rehabilitering i Gribskov kommune.

Du kan gratis vælge privat hjemmehjælp som et alternativ til den offentlige hjemmehjælp. Så længe ydelsen er blevet tildelt af en visitator fra kommunen. Det betyder, at du helt gratis kan lade os udføre din hjemmehjælp, som du er visiteret til af kommunen.

Hos Dansk Omsorgspleje ønsker vi at gøre en forskel.

Vi ønsker at være en af Danmarks bedste arbejdspladser, når det drejer sig om hjemmehjælp.

Vores store erfaring inden for hjemmehjælp og pleje skaber de bedste betingelser for dig, som har brug for hjælp i hverdagen.

Navnet Dansk Omsorgspleje er af samme årsag blevet et anerkendt varemærke for kvalitet, tryghed og ansvarlighed.

Forvent altid tryghed og god tid til omsorg, når vores hjemmehjælpere er på besøg hos dig.

Vores mange års erfaring genspejler sig i god service og flair for kvaliteten, så du altid kan mærke forskel på om du har valgt Dansk Omsorgspleje til at varetage hjemmeplejens opgaver.

Vi lægger vægt på kompetence og bløde værdier, det betyder at vi altid har tid til at gøre tingene rigtigt første gang.​

Dansk Omsorgsplejes udgangspunkt vil altid være at møde borgerens behov i øjenhøjde med nærvær, professionalisme, faglighed, samt empati.​

Vi har kontor i Helsinge, hvorfra vores medarbejdere med stolthed og stort smil varetager de daglige opgaver.

Vores medarbejdere bærer altid synlig arbejdsuniform og billede ID.

Hvad gør vi?

Dansk Omsorgspleje ved hvor frustrerende det er, når der kommer mange forskellige hjælpere i dit hjem. Derfor mener vi, at du skal have besøg af faste medarbejdere som kender dig og dine behov og vaner. På den måde kan vi skabe trygge rammer omkring dig og din hverdag.

Alle medarbejdere hos Dansk Omsorgspleje er uddannede og erfarne medarbejdere, der kender Gribskov og omegn og som er håndplukket, og nøje udvalgt fordi:

  • De er uddannet inden for social og sundhed og har erfaring indenfor området.
  • De har nysgerrighed, positivitet, lyst til udvikling og faglig stolthed.
  • De er anerkendende i deres kommunikation med dig.
  • De ser dine kære pårørende som en super ressource og er vild med dine livsfortællinger.

Det frie valg- Valget er frit og dit!

Fritvalg blev introduceret inden for hjemmehjælp i 2003. Det betyder, at du selv kan bestemme, om hjemmehjælpen skal komme fra en privat eller kommunal leverandør. Det er det som kaldes det frie valg. Om du har brug for let støtte til at stå op og komme i tøjet, fuld støtte til alle dagens opgaver eller rengøring, så kan du vælge Dansk Omsorgspleje.

Har du brug for hjælp til andet, kan Dansk Omsorgspleje tilbyde dig individuelle tilkøbsydelser.