Du er altid velkommen til at kontakte os:

Tlf: 30 20 00 50

07:00 – 23:00 alle ugens dage.

Hjemmehjælp

Foretrækker du GRATIS privat hjemmehjælp, hvor den bedste pleje foregår på dine præmisser?

At modtage hjemmehjælp

Når du er visiteret til hjemmehjælp, bestemmer du selv, om du vil have hjælpen fra din kommune eller et privat firma. Som ældre kan du have behov for mange former for hjælp. Det kan være hjælp til personlig pleje, praktisk hjælp, rehabilitering mm.

Uanset hvilken hjælp du er visiteret til, har vi dygtige medarbejdere, sygehjælpere, social og sundhedshjælpere og -assistenter, der kan hjælpe med at løse opgaven.

Vores medarbejdere arbejder altid ud fra en fælles rehabiliterende tilgang i tæt samarbejde med dig, dine pårørende, din kontaktperson, fysioterapeuter, ergoterapeuter mm.

Vores medarbejdere bærer altid synlig arbejdsuniform og billede ID.

I Dansk Omsorgspleje er vi først tilfreds, når du er tilfreds!

Det betyder, at vi er meget opmærksomme på, om du føler dig tryg ved og har tillid til den hjælper, der kommer i dit hjem. Vi er derfor meget grundige med at vælge den rette hjælper som passer til dig.

Vi har set det ofte – kemien er afgørende for samarbejdsprocessen. Kemi kan hverken simuleres eller aftales – men, høj faglighed, empati og respekt for dig kan hjælpe den gode kemi på vej. Hvis kemien mellem dig og din hjælper ikke passer sammen, så finder vi naturligvis en ny til dig.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved os og de aftaler, vi indgår. Det betyder, at din hjemmehjælper altid kommer som aftalt. Men hvis vi af vægtige grunde ikke kan holde det løfte, ringer vi straks til dig. Og du er naturligvis altid velkommen til at ringe til os, hvis du bliver forhindret.

Personlig pleje:

Personlig pleje kan bestå af:

Personlig hygiejne

Tage tøj af og på

At komme omkring

Måltidet

Hjælp til selvhjælp:

I overensstemmelse med din accept, vil vi hver måned tilbyde dig at blive vejet og deltage i en fysisk test. Formålet med det er at øge din livskvalitet og dermed blive længst muligt i dit eget hjem.

Fleksibel hjemmehjælp:

Det betyder, at du har ret til at bytte en tildelt ydelse ud med en anden opgave. Du kan som udgangspunkt selv bestemme, hvilken opgaver, du ønsker at bytte dig til. Ønsker du at bytte ydelser mellem personlig pleje og praktisk hjælp, skal du være visiteret til begge dele.

Du kan fx vælge at bytte støvsugning ude med gåtur, eller en dag vælge mere rengøring og mindre personlig pleje.